Aftenmenu

Forretter

  • Varme hvidløgsrejer

    Store rejer i masser af hvidløg & olivenolie, sprød grønkål, hj.bagt brød.

  • Koldrøget laks

    Røget laks fra RØG OG RETTER i Tøllløse. Serveres med Mosten’s kartoffelblinis, creme double, dildolie og hj.bagt brød.

  • Jomfruhummersuppe

    Tilsmagt med cognac, serveres med rimmet torsk, sprød grønkål og hj.bagt brød

  • Rørt tatar a la Mosten

    Mager oksetartar rørt m. cornichons, tabasco, cognac og æggeblomme. Serveres med hj.lavede kartoffelchips, rugbrødsknas og hj.lavet estragonmayo.

Stegeretter

  • Langtidsstegt oksestriplion

    Serveres med Mosten´s bearnaise, sprøde fritter, rødvinsbagte & sprøde løg, dagens salat.

  • Ribeyesteak Diane + kr. 45.00

    Tudsegammel, men opdateret opskrift fra gamle dage Grillstegt smørmør ribeyesteak - knust kartoffel, sauce på oksesky med skalotteløg & champignon, cognac & dijonsennep, piskefløde & worchestersauce

    Hvis ikke andet ønskes steger vi steaken medium.

  • Wienerschnitzel classic

    Schnitzel af mør kalve filet, råstegte kartofler, små ærter m. skalotteløg & bacon, kalveskysauce, små sild/capers/citron/peberrod

  • Hvidvinspocheret hellefisk

    Smørdampet spidskål, Mosten’s hollandaise, gode kartofler og grillet citron.

Desserter

  • Silje’s pandekager

    Hj. bagte pandekager i Grand Marnier/orangesirup, vaniljeis og ristede mandler

  • Affogato

    Vanilieis, dobbelt espressoshot, flødeskum, Amaretto/mandel liquir

  • Mosten’s rabarbertrifli classic

    Markroner i portvin, flødeskum og oreoknas

  • Æblebeignet m/ vaniljeis

    indbagt æble m/ vaniljeis & bærcoulis, kiksecrumble

    Vores adresse er på den tidligere Mostfabrik i 4340 Tølløse det hylder vi med denne æbledessert.

3 retter kr. 525,- pr. kuvert.

2 retter kr. 438,- pr. kuvert.

Hovedret kr. 328,- pr. kuvert.

Vegetaranretninger

  • Omelet m/ vesterhavsost kr. 278,-

    Omelet, balsamicostegte friske grøntsager, tomatsalat, hj. syltede svampe

Børneretter​

Børn under 12 år – alle retter i ½ størelse til ½ pris

Spørg gerne det serverende personale,
der er måske kyllingenuggets, små deller
eller lign. på lager

Allergen
Kontakt personale eller spørg i køkkenet
for information om indhold af allegener
På forhånd tak.